CJ.jpg

Clara Jonsson

Clara Jonsson är pseudonym för en känd svensk författare. Hennes erotiska novellsamlingar har fått mycket uppmärksamhet och nått en stor publik. Med sina ångande heta novellsamlingar Lust, Passion, Begär, ÅtråSyndigt, Skamligt och Förbjudet och den mer självbiografiska Clara Jonssons dagbok har hon etablerat sig som en av Sveriges mest populära och bäst säljande erotiska författare. Skamlöst, ångande och alltid inträngande intimt och avklätt skildrar hon i sina böcker den samtida människans sexualitet.

Med start hösten 2019 ger vi ut en nyskriven serie av Clara!

Gränslös

Kära läsare. Det var ett tag sedan jag delade med mig av mina fantasier, tankar och erfarenheter. Sexualiteten är dock konstant. Lusten är ständigt närvarande, liksom suget efter nya fysiska sensationer. Det erotiska livet tar aldrig paus, det bara pågår och pågår och kommer att finnas så länge som mänskligheten finns på jorden. Nyheten är dock att dess smörgåsbord utvidgats och möjligheterna har blivit fler. Kanske lever vi i den yttersta av tider då vår civilisation transformeras. I sådana brytningstider har erotiken och begäret alltid frodats som mest. Vi är mer riskbenägna, inte särskilt välpolerade eller eftertänksamma. Tvärtom dunkar suget efter nya sensationer djupt inne i våra kön, kroppen skriker efter beröring, efter att testa sina gränser på nytt, i oväntade konstellationer, med främlingar och med partners vi tidigare inte ens tagit med i beräkningen. På det sättet är det som att samtidens vansinne gör oss friare. Gårdagen är passerad och morgondagen ligger i en ogenomtränglig dimma. Jag har bara den här stunden, det här mötet, den här hungern. Den här lusten att utforska och att bli smekt och berörd, att bli utmanad och plågad, bestraffad och få chansen att bestraffa, att bli ledd in på stigar som leder till vattenhål jag ännu inte besökt. Jag vill ha allt som finns att få. Jag vill öppna mina sinnen och låta mina vätskor flöda. Låta min hud beröras och utforskas av händer och tungor, av munnar och kön, av individer jag aldrig någonsin mött och som jag kanske aldrig mer kommer möta efter att vi varit intima med varandra. Det spelar ingen roll vad konsekvenserna blir, för kanske bjuds det inte ens någon ny chans, något nytt tillfälle att uppnå extas. Allt det som varit tabu sveps bort av en tillåtande våg som kapar förtöjningarna till moral och tukt.

Jag önskar dig mycket nöje när du läser mina nya noveller. Allt det jag skriver om har faktiskt ägt rum, antingen mig själv eller någon som valt att anförtro sig åt mig. Vad som är vad får du aldrig veta, men spelar det egentligen någon roll? Den erotiska verkligheten är ett slags dröm, och drömmen är en erotisk verklighet. Och du är välkommen att följa med på resan, tänja gränserna för vad du trodde var möjligt. Det enda som krävs är att du har ett öppet sinne, en smula mod och att du vågar följa dina instinkter.

Så vad väntar du på? Var inte blyg, det enda du behöver göra är att läsa vidare. Om du längtar efter erotik så är du fri att bjuda in den i ditt liv. Nästa glittrande orgasm.