I juni släpper vi tre noveller och en samling! 
Vi säger varmt välkommen till vår nya författare Sandra Norrbin som är aktuell med Praktikanten. Nora får en praktikant på kontoret men hon imponeras inte direkt av hans klädstil och jargong, ändå lyckas han riva ner hennes inarbetade image på några få minuter. Plötsligt blir det svårt för Nora att koncentrera sig när han är i samma rum, hon kan bara tänka på allt hon vill göra med honom på konferensbordet.

Ovädret är första delen i serien Sånger från savannen av Serena FoxEn jeepsafari avbryts av ett oväder som får alla att söka skydd inomhus, och en trevande hand över ett lår utvecklas snabbt till en härligt ångande orgie.

Stella Nord fortsätter serien Imagina med Uniformen. En sexig, vältränad polis men tjugo år äldre än Isabella – och kollega med hennes pappa. Det kan inte hjälpas, hon kan inte motstå honom. Isabella ska göra vad hon kan för att de ska få en natt tillsammans.

 Äntligen kan vi njuta av hela serien om Sanna av Amanda Tartt när vi följer hennes erotiska äventyr i den här samlingen med tio noveller: Choklad, Chianti, Chevy, Chancery Lane, Champagne DP, Chevalier, Chockrosa, Christmas, Charader och Chiffong!


Här kan du läsa mer om våra författare och deras noveller!


Nina Parker

Nina Parker

Alice Winter

Alice Winter

Håkan Lindgren

Håkan Lindgren

Sandra Norrbin

Sandra Norrbin

 

Amalia Vilde

Amalia Vilde

Stella Nord

Stella Nord

Amanda Tartt

Amanda Tartt

Jenny Johansson

Jenny Johansson

Enzo   Lecocq

Enzo Lecocq

Agneta Vorberg

Agneta Vorberg

Emma Nin

Emma Nin

Susanne Ahlenius

Susanne Ahlenius

Serena Fox

Serena Fox