I december släpper vi noveller av Stella Nord, Amanda Tartt, Amalia Vilde, Emma Nin och Jenny Johansson!

Vi säger varmt välkommen till Stella Nord som är ny författare på Lusthuset! Stella Nord är pseudonym för en etablerad romanförfattare med stora internationella framgångar. På Lusthuset släpper hon nu en serie fristående noveller som handlar om kvinnors sexdrömmar, medvetna eller omedvetna, för kanske måste man hamna i en situation för att inse att det var exakt det man längtat efter hela tiden? I första delen Tinkerly möter vi Nikki som inte kan få nog av William, inte en dag har passerat utan att de haft sex. På morgonen, efter jobbet, ibland på lunchen. En dag frågar han om hon vill testa en trekant med en annan tjej, och tanken svindlar, det känns förbjudet men gör samtidigt Nikki så upphetsad att hon inte kan sluta fantisera om hur det skulle vara.

Amanda Tartt är aktuell med Rosa drömmar, andra delen i Drömserien om Emma som driver bröllopsbutiken Vita drömmar. Nu fortsätter förvecklingarna med porrbutiksägaren Stone, även om hon ibland kommer på sig själv med att fantisera om honom. Samtidigt får hennes bröllopsbutik ett stort uppdrag med att arrangera en bröllopsfest på ett slott, men när hon åker dit för att planera tillsammans med kunden möter hon istället en man som får det att bulta och hetta på alla möjliga ställen ...

Amalia Vilde avslutar serien Syndigt med novellen Drottningen, en erotisk saga där alla älskar drottningen, men det finns personer med ondskefulla planer som anklagar henne för att oförtjänt sitta på tronen. Spionen som fått i uppdrag att ta reda på hur det egentligen ligger till, finner sig plötsligt ligga med henne, då han snabbt bjuds in under kjolarna. Drottningen tar för sig på alla sätt hon kan – om det nu är hon som är drottningen vill säga ...

Emma Nin har skrivit serien Pom Pom Parlour där vi fick följa Sofia som tröttnade på det stereotypa sexet och inte bara upptäckte tjejsex, utan även konstarten burlesk. En glammigt erotisk serie om vänskap, drömmar, show och sex. Nu kommer en samlingsvolym med de fyra första delarna Frigörelsen, Det andra könet, Lusthuset, Cabaret.

Jenny Johansson är författaren som är expert på att skildra attraktionen som uppstår mellan två personer när de minst anar det. Nu kommer samlingsvolymen om Claudia som möter någon vilket får henne att genast vilja glömma bort sin man, då attraktionen slår ner som en bomb i huvudet på henne. Till råga på allt visar plötsligt även en kollega stort intresse för henne med tydliga inviter, så hur ska hon klara sig ur de här situationerna? Eller vill hon ens det? Följ den erotiskt laddade utvecklingen i novellerna Förspel, Dubbelspel och Högt spel.


Här kan du läsa mer om våra författare och deras noveller!


 Nina Parker

Nina Parker

 Alice Winter

Alice Winter

 Håkan Lindgren

Håkan Lindgren

 

 Amanda Tartt

Amanda Tartt

 Amalia Vilde

Amalia Vilde

 Stella Nord

Stella Nord

 Jenny Johansson

Jenny Johansson

 Enzo   Lecocq

Enzo Lecocq

 Agneta Vorberg

Agneta Vorberg

 Emma Nin

Emma Nin

 Susanne Ahlenius

Susanne Ahlenius