I februari släpper vi noveller av Serena Fox, Nina Parker, Stella Nord och Emma Nin!

Vi säger varmt välkommen till vår nya författare Serena Fox, en spännande tjej som älskar att resa dit turisterna sällan kommer och fascineras mer av naturen omkring henne, än av femstjärniga hotell. Många av hennes berättelser utspelar sig utomlands, på allt ifrån lyxiga yachter på Zambezifloden, till heta dagar på safari. I sitt anteckningsblock som alltid är med, skriver hon om åtrån som kan flamma upp oavsett plats i världen.

Först ut i serien Afrikas drottningar är Provhytten: Viktoria står bakom kassan på NK Woman och ser henne direkt. Hon är så vacker att hela varuhuset drar efter andan. När kvinnan sedan ber Viktoria om hjälp att hitta en viss typ av kläder kan hon inte tänka på något annat än att luften vibrerar av erotik och deras outtalade önskan om att röra vid varandra.

Nina Parker är tillbaka med Sthlm by nite, en novellserie med tydliga spänningsinslag, en agenthistoria som kittlar på flera plan. 
I Baby är det upplagt för en rafflande och oväntad start på andra säsongen när Tatiana i all hemlighet har bjudit sin ryska väninna Natasha på middag på Vassa Eggen. Även om hon trivs med sitt arbete i den hemliga agentgruppen och har strikta order att undvika alla kontakter med sitt gamla liv i den undre världen har saknaden efter vännerna och nyfikenheten tagit överhanden. Trots en trevande start på mötet dröjer det inte länge innan Tatiana hamnar i en het trekant med Natasha och hennes pojkvän. Frågan är bara om den ryska maffian har koll på vad hon gör och vem hon gör det med? 

 Vi släpper också samlingsvolymen med hela säsong 1 av Sthlm by niteFörförd, Dubbelt upp, Lika som bär, Attraktion, Lockbete, Het, Avklädd, Intim och Fångad.

Stella Nord är aktuell med Imagina, en serie fristående noveller som handlar om kvinnors sexdrömmar, medvetna eller omedvetna, för kanske måste man hamna i en situation för att inse att det var exakt det man längtat efter hela tiden? I Det som händer i Palma, tar hon oss med till Palma dit tre väninnor rest för en långhelg med sol, vin och god mat, men en kväll förändras allt då en av tjejerna ställer intima frågor. Kroppen tänder till på ett helt nytt sätt, och när hon tror sig ha fått tillräckligt med nya erfarenheter visar det sig bara vara början på några fantastiska dagar …

Emma Nin är aktuell med ännu en samlingsvolym, nu med delarna 9 till 12. Sofia arbetar vidare med sin burleska grupp Vintage Vamp när hon plötsligt drabbas av den stora passionen, kanske är det kärlek på riktigt? Deras erotiska äventyr slår det mesta och resorna tar dem till Irland, Umeå, Berlin och slutligen till en hemlig plats som resulterar i en sprakande burleskfest med het erotik! Följ Sofia och hennes vänner i den avslutande samlingsvolymen med novellerna Passion, Korsett, Tabuoch Candy Club


Här kan du läsa mer om våra författare och deras noveller!


Nina Parker

Nina Parker

Alice Winter

Alice Winter

Håkan Lindgren

Håkan Lindgren

 

Amanda Tartt

Amanda Tartt

Amalia Vilde

Amalia Vilde

Stella Nord

Stella Nord

Jenny Johansson

Jenny Johansson

Enzo   Lecocq

Enzo Lecocq

Agneta Vorberg

Agneta Vorberg

Emma Nin

Emma Nin

Susanne Ahlenius

Susanne Ahlenius

Serena Fox

Serena Fox